2D en 3D Tekenwerk

Ontwerpen en visualisaties

Ik heb een jarenlange ervaring op het gebied van ontwerp, 2D en 3D technisch tekenwerk, projectmanagement en uitvoering van projecten. Vanaf de allereerste brainstormsessies kan ik volledig meedraaien in uw project team. Naast  het technisch voorbereiden van lichtplannen kunt u ook bij mij aankloppen voor:

  • creatieve stage designs
  • decorontwerp
  • 3D-visualisaties
  • 2D- & 3D-locatie tekeningen
  • custom symbolen & objecten
  • layher tekeningen (niet constructief)
  • floorplans
  • productietekeningen

Projecten in de evenementenbranche vinden vrijwel altijd in teamverband plaats. Daarbij kan ik fungeren als een volwaardig lid van uw project team. In overleg kunnen de werkzaamheden op uw locatie plaatsvinden of vanuit mijn vestiging.

Kosten:

Graag bepaal ik gezamenlijk  tijdens een gesprek over uw project wat uw behoeften zijn en of mijn diensten van  toegevoegde waarde kunnen zijn.

Ik stuur u graag mijn portfolio op.

Klik op de knop hieronder om op mijn contactpagina te komen.